
Marcel Šos a Mirek Ambrozy budou učit budoucí podnikatelky a podnikatele Jesenicka

Dnes je pátek 13., tak raději nikam nechoďte, určitě vám ale chceme doporučit, kam máte zajít v úterý 17. května odpoledne. To se totiž v jesenické knihovně (sále Centra společných aktivit) naposledy potkáme s podnikavými studenty a začínajícím podnikateli a završíme sérii workshopů Našlápnu PODNIKÁNÍ.

Jestli máme transformovat zdejší ekonomiku do digitální éry, nutně k tomu potřebujeme moderně smýšlející podnikatele. Hádejte, kde je najdeme nejsnadněji? No mezi mladými, kteří se vším tím onlinem a technologiemi vyrůstají. My je s Inovačním centrem Olomouckého kraje hledáme a podporujeme.
Na pátém workshopu Našlápnu TRH nám s tím pomohou dva místní podnikatelé s docela odlišnými příběhy. Zatímco Marcel Šos tady před pár lety založil čokoládovou manufakturu a jeho trhem bylo na startu Jesenicko i s jeho návštěvníky, tak Mirek Ambrozy v Jeseníku od začátku vyrábí identifikační náramky pro celou republiku a postupně přidává další země. Možná se ale ukáže, že ten "vzorec" pro útok na nové trhy je vlastně hodně podobný, ať otevřete čokoládový butik v Olomouci, nebo začnete své pásky posílat do Německa. Pořád je to hlavně o chutí jít v podnikání dál, o kvalitním průzkumu trhu, a nakonec o precizním provedení. Jinými slovy, ať sami podnikáte či chcete podnikat v čemkoli, setkání s Marcelem a Mirkem pro vás bude užitečné tak či tak.
Zveme vás v úterý odpoledne na workshop Našlápnu TRH, vstup je na něj ZDARMA, zaregistrovat se můžete tady.



Jesenický holding Fenix slaví 35 let hlavně inovacemi

Titul Regionální potravina pro Rychlebské jerky, značka Výrobek OK pro Komínkovi a Stáje Rychleby

Pivovar Albert Michler má další ocenění, tentokrát zaujal Sa-turn

Špaldové sušenky made in region z Ennea
