
Gastro Mach podporuje juniorskou kuchařskou reprezentaci

Jeden by až nevěděl, je-li kuchařina ještě profese nebo už sportovní disciplína, když si vybavíme nedávné hledání nejlepšího českého kuchaře v národním kole světové kuchařské soutěže Bocuse d'Or, kde porotcoval Honza Knedla.
V Jeseníku máme dvě střední školy s gastronomickými studijními obory a máme tady úspěšnou rodinnou firmu Gastro Mach. Ti všichni se zabývají profesní stránkou řemesla zvaného kuchařina, takže kuchař-kuchařka je především povolání.
Které ale jde dělat na tak vysoké úrovni, že vás to stejně přivede k soutěžení. Kuchaři mají národní týmy, a dokonce svoji olympiádu. Ta proběhne příští rok v Německu a česká reprezentace se už pilně připravuje. A když talentovaní kuchaři dodaní Asociací kuchařů a cukrářů ČR, tak na vařící špičkovém vybavení. O to se pro změnu postarali jeseničtí Gastro Mach. Formující se silná sestava juniorů za sebou má první větší trénink, který si reprezentanti odvařili na stejném vybavení, na jakém vařili finalisté Bocuse d'Or. Totiž i na tuhle show sestavovali kuchyně v roli technologického partnera Gastro Mach.
Asi se shodneme, že reprezentace se spojuje jen s těmi nejlepšími z nejlepších, takže "Dobrá práce, Gastro Mach.".
Foto (zdroj): Asociace kuchařů a cukrářů ČR


Jesenický holding Fenix slaví 35 let hlavně inovacemi

Titul Regionální potravina pro Rychlebské jerky, značka Výrobek OK pro Komínkovi a Stáje Rychleby

Pivovar Albert Michler má další ocenění, tentokrát zaujal Sa-turn

Špaldové sušenky made in region z Ennea
