
Marcel Šos z Jesenické čokolády zabojuje o titul Živnostník roku Olomouckého kraje

Podle některých zdrojů je počet živnostníků v přepočtu na obyvatele na Jesenicku vysoký, na druhou stranu z rozhovorů s mladou generací víme, že podnikat se moc nehrnou. Přitom je to to nejsvobodnější, jak se člověk může postavit k vydělávání peněz. Dělám co chci, vydělám kolik chci, pracuji, jak dlouho chci...
Jasný, není to pro každého, ale máme jeden příklad, na němž vám ukážeme benefity podnikání. Představujeme vám finalistu krajského kola soutěže 'MONETA Živnostník roku 2021' - Marcela Šose. Podle nás je skvělé, jak silnou značku se dá za pět let fungování vybudovat. Je to trochu v kontrastu s tím, za jak nepodstatný považují mnozí malí podnikatelé marketing. Jesenická čokoláda je díky Marcelovu podnikatelskému drajvu k dostání v mnoha obchodech s lokálními výrobky, daří se mu tabulky čokolády dostávat i do firem coby prezent zaměstnancům nebo obchodním partnerům. Vlastně i naše vánoční balíčky budou Jesenickou čokoládu obsahovat. Příjemně překvapuje, kolik druhu a příchutí jde vymyslet a vyrobit. Je to ta lahodná pochutina, je to ten sebevědomý způsob vedení manufaktury, co dává docela solidní šanci Marcelovi Šosovi na úspěch v krajském kole.
Je stylové, že Marcel sotva před pár týdny otevřel v hanácké metropoli svoji pobočku, a ta se mu rozjíždí velmi nadějně. Že by i tohle zvýšilo jeho šance na nějaké super umístění?
Jak dopadl, se dovíme 13. října. Držte mu palce!
Foto (zdroj): Marcel Šos


Jesenický holding Fenix slaví 35 let hlavně inovacemi

Titul Regionální potravina pro Rychlebské jerky, značka Výrobek OK pro Komínkovi a Stáje Rychleby

Pivovar Albert Michler má další ocenění, tentokrát zaujal Sa-turn

Špaldové sušenky made in region z Ennea
