
Flek Václava Adamíka v brněnském gastro průvodci

Gastro scéna v Brně je v rozpuku, na vítězné vlně jede i gyrosárna Václava Adamíka. Chlapíka pocházejícího z Jeseníku, který spojil svůj život s druhým největším městem.
Cesta vystudovaného stavebního inženýra ke gastronomii vedla přes grilovačky s kamarády. Nakonec to dotáhnul k otevření vlastního podniku. Flek je populární streetfoodový koncept, v němž Brňané dostanou ten nejlepší gyros ve městě. Holt, autenticita ve spojení s poctivými surovinami funguje.
Myslí si to i známý foodblogger Lukáš Hejlík, který Flek zařadil pod číslem 105 do svého výběru #Brno100. Pro tvrdě pracujícího Vaška je to rozhodně fajn poplácání po rameni. Navíc, ve stále se zvětšující konkurenci i důležité zviditelnění. Však taky Flek docela často zavírá kvůli totálnímu vyprodání.
Kamil Kavka
Foto (zdroj): Klára Galle


Uznávaný fotograf Vasil Stanko digitalizuje depozitář Vlastivědného muzea Jesenicka

Kondiční trenér Patrik Kmínek připravuje olomouckou Sigmu na pohárovou Evropu

Mia Migalová je v reprezentaci kolegyní světového lezce Adama Ondry

SeznamZprávy.cz: Přihořívá, Jan Knedla chystá Papilio na michelina
