T jako TELCEK - sušené maso z Rejvízu

Vegetariáni prominou, ale tohle čtení
nebude pro ně, reálně by jim hrozila výměna tofu za sušené maso. Hovězí nebo
vepřové, které už pár let vzniká pod značkou TELCEK díky šikovným rukou a
zapálenému srdci rejvízského Martina Poledníka.
Rejvíz je epické místo z více důvodů,
teď se dostává i na mapu horolezců, trampů, extrémních sportovců i pochutinových
fajnšmejkrů, neboť zejména tihle lidé mají se sušeným masem zkušenosti a dokáží
ocenit, jak poctivý produkt TELCEK je. Představte si prvotřídní české maso z mladého
býčka nebo selete, které jen nakořeníte, naložíte v mořském solném květu,
a pak necháte zrát v temné komoře. To všechno samozřejmě v roky testovaném
množství koření a délce sušení. Dostanete delikátní raw produkt plný minerálů,
a naopak prostý jakýchkoli konzervantů a barviv. Ve 25 gramovém sáčku si na
výlet nebo expedici ponesete 98 % maso, co vás energeticky a nutričně vytáhne z kdejaké
nesnáze. Tohle sušené maso z Rejvízu umí zpestřit třeba i posezení s přáteli
u dobrého vína či točeného pivka. Nemusíte furt grilovat ;-) tak objednávejte
tady https://telcek.com/telcekshop/.
Promiňte nám, že se vždycky takhle rozplýváme
a radujeme, když narazíme na řemeslnou lokální výrobu jídla nebo pití tady na Jesenicku.