
	Špaldové sušenky made in region z Ennea
			            
Až se vás jednou někdo zeptá, proč se nám na Jesenicku tak dobře žije, klidně to popište na příběhu špaldových sušenek od Ennea Café & Shop.
Křupavá srdíčka jsou plné másla a belgické čokolády, ale hlavně tedy ze špaldové mouky ze staroměstského Probio. A teď – baleny jsou v krabičce z recyklovaného papíru, kterou tisknou v Reptisku. O její grafiku se postaral jesenický výtvarník Filip Raif. Sušenky samozřejmě dostanete přímo v kavárně i Ennea obchůdku, ale vložit do virtuálního košíku je můžete na Ennea e-shopu. Ten pro Eleni s Petrem pro změnu vyrobil Pavel Ovesný z Kobylé.
Ono se řekne – jedny malé sušenky, ale kolik se dá do nich zapojit aktérů, co? Kéž takhle vzorová regionální spolupráce poslouží jako inspirace dalším místním podnikavcům.
Kamil Kavka
Foto (zdroj): Ennea Café & Shop


	Exkurze, vouchery, slevy, přednášky a dárky čekají Jesenicko na Velký týden malých firem
							
	Zlatohorská mincovna razila mince pro román Dana Browna
							
	Warex v Javorníku představil vzorový rodinný dům
							
	Změní experiment jesenického Promstalu projektování ocelových hal?
							
