
Pekárna Hanákových expanduje, ve Zlatých Horách otevírají prodejnu

Říká se tomu organický růst, kdy poctivé podnikání generuje dostatečné tržby na to, aby firma expandovala. Daří se to rodinné pekárně ze Zlatých Hor, kterou čtvrtým rokem provozují manželé Hanákovi.
Začínali s chlebem prodávaným z okna, dnes po regionu na několika trasách pravidelně rozvážejí své ručně dělané pečivo, pořádají zážitkové pečení ve zrekonstruované černé kuchyni z 18. století a nabízí ubytovaní. Rozepisují další kapitolu svého rodinného byznysu.
V pátek ve Zlatých Horách otevřeli obchůdek! V prodejně na Krnovské ulici nakoupíte nejen jejich voňavý pekárenský sortiment, police postupně zaplní lokální produkty. Místní drobní výrobci tak ve druhém největším městě okresu získávají nové odbytiště svých dobrot. Benefitují z toho i Zlatohoráci a návštěvníci města, jimž se zkracuje cesta k podpoře místní ekonomiky.
Kamil Kavka
Foto (zdroj): Řemeslná minipekárna Hanákovi


Jesenický holding Fenix slaví 35 let hlavně inovacemi

Titul Regionální potravina pro Rychlebské jerky, značka Výrobek OK pro Komínkovi a Stáje Rychleby

Pivovar Albert Michler má další ocenění, tentokrát zaujal Sa-turn

Špaldové sušenky made in region z Ennea
