
Další profesní ocenění Zlatý kuchař 2023 pro Honzu Knedlu

Příručky o investování, by se dali psát podle kariéry oceňovaného kuchaře Jana Knedly. Ten se po absolvování jesenické hotelové školy rozhodl 10 let pracovat na svém odborném rozvoji a za profesním vzděláním zamířil do zahraničí. Chytrá investice byla náročná. Honza pracoval v těch nejlepších podnicích světa pod nejnáročnějšími šéfy. Ovšem po návratu do Česka inkasuje velmi solidní úrok.

Tím výnosem jsou pochopitelně pracovní nabídky, jaké se k němu tehdy seběhly. Nejprve šéfoval kuchyni luxusního pražského hotelu Carlo IV, aby pak přijal výzvu převzít zodpovědnost za kuchyň v nově otevírané restauraci Papilio ve Vysokém Újezdě. Odvádí tam fenomenální práci, která nemohla minout redakci oborového časopisu Gastro&Hotel, lépe řečeno jím vyhlašovanou anketu Zlatý kuchař.
Slavnostní večer proběhl ve čtvrtek 18. dubna v pražské kavárně Café Louvre, kde se vyhlašovalo sedm soutěžních kategorií. Jesenický rodák převzal rovnou hlavní ocenění – titul Zlatý kuchař 2023. Honza hlasy posbíral jak od hodnotitelů z řad odborníků, tak od fandů gastronomického řemesla. To z něj oprávněně dělá nejlepšího kuchaře Česka loňského roku. A to má ten největší zásek, doufáme, stále před sebou. Už se vůbec netají tím, že pro své Papilio chce michelinskou hvězdu.
Až se mu to povede, bude to vrcholná kapitola učebnice investování do osobního rozvoje.
Kamil Kavka
Foto (zdroj): NET Production


Srdcem Fenixu je Jeseník, Cyril Svozil mladší se sem kvůli tomu vrátil ze světa

Přijel si Adam Jurčák omrknout budoucí pracoviště?

Fanda na trénink i závody Marek Juřík byl na Zimní univerziádě

Historickou medaili pro jesenický tanec zajistili Miriam Holaňová a Honza Samek
